През последния месец на Джо Роугън определено му е напечено след целия шум, който се разрази около подкаста му - The Joe Rogan Experience.

Джо Роугън, Spotify, The Joe Rogan Experience и новите проблеми около подкаста

Нови проблеми и противоречия около Джо Роугън и подкаста му

Този път не са ваксините

От обвинения в разпространяване на дезинформация относно ваксините и COVID-19 заради гостите, които кани и техните теории, до негодуването, че използва расистки думи в подкаста си.

Всичко това определено причинява проблеми и дискомфорт както на Роугън, така и на Spotify, защото вече няколко изпълнители оттеглиха музиката си от стрийминг платформата в знак на протест.

Доста неприятности за подкаст, за който Spotify платиха милиони, за да притежават. Интересното е, че въпреки противоречията, има платформа, която е готова да плати на Джо Роугън 100 милиона долара, за да си осигури както съществуващите епизоди на The Joe Rogan Experience, така и бъдещите.

Според The Hollywood Reporter, изпълнителният директор на Rumble е обявил тези намерения в Twitter. Предложението на Rumble е за 100 милиона долара за четири години и пълна творческа свобода.

Нийл Йънг, Джо Роугън, ваксините и решението на музиканта да изтегли парчетата си от Spotify

Музикантът, който се раздели със Spotify заради Джо Роугън

Нийл Йънг има ясна позиция

Платформата е активна от 2013 г. и е заявена като алтернатива на YouTube и останалите технологични гиганти. Миналия месец около Rumble се зашумя отново, защото сключиха сделка с Truth Social - социалната мрежа, създадена от Доналд Тръмп.