Остана още съвсем малко, докато в Netflix бъде пуснат Don't Look Up. Един филм, към който има големи очаквания заради звездния актьорски състав.

Don't Look Up и първи трейлър на комедията с Леонардо ди Kаприо и Дженифър Лорънс

Лео ди Каприо ще спасява планетата

Ето как - в трейлъра на Don't Look Up

Все пак не всеки ден на едно място се събират актьори от ранга на Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс, Мерил Стрийп и Джона Хил. За разкош и Ариана Гранде дори ще има малко участие. И това далеч не са всички, но няма да задълбаваме повече в каста.

Режисираният от Адам МакКей ще бъде пуснат в стрийминг платформата от 24 декември и ще даде предпоставки за едно доста забавно изкарване на Коледа, защото комедията ще проследи опитите на двама астрономи, които не се славят с големи познания и открития, да предупредят хората и правителството, че комета се е насочила към Земята.

Колкото и да са симпатични, никой не им вярва, което може да се окаже проблем. А може и да не се. Интересното обаче е, че Дженифър Лорънс е решила да направи дори повече за ролята, от това само да си научи репликите добре.

Според Yahoo! Entertainment, след специална прожекция на филма в Лос Анджелис, актрисата и Адам МакКей са обсъдили някои неща около работния процес. И така разбираме, че за една от сцените, в които героите на Лорънс и Ди Каприо са при президента (Мерил Стрийп) актрисата е решила да се напуши.

Но това, разбира се, не е било някакво своеволие, а добре обсъден с режисьора план. В сцената Лорънс няма съществени реплики, но пък героинята ѝ по принцип прибягва до употребата на марихуана, когато е напрегната и стресирана.

Дженифър Лорънс, Кук Марони и новината за бременността на актрисата

Дженифър Лорънс очаква бебе

Новината е официално потвърдена

А какво по-стресиращо изживяване от среща с президента. Затова и Дженифър Лорънс е решила да направи всичко наистина много реалистично. Но разяснява, че по онова време не е била бременна.