Джена Ортега определено има една добра година. 20-годишната актриса буквално се катапултира в звездната орбита след ролята си на Уенсди Адамс в сериала на Тим Бъртън Wednesday.

"Бийтълджус 2" и потвърждението, че Джена Ортега ще участва в продължението на филма на Тим Бъртън

Джена Ортега - новата кралица на мрака

Актрисата ще участва във втори филм на Тим Бъртън

Втори сезон отдавна е ясно, че ще има. И в него Ортега ще поеме и още една роля - тази на продуцент. В интервю за the Hollywood Reporter тя разкрива, че Бъртън й е гласувал доверие и й е дал възможност да изказва мнението си за репликите и развитието на действието абсолютно всеки ден на снимачната площадка.

"Не зная дали е заради това, че по принцип обичам да давам мнението си или защото зная какво е да се съобразяваш с всички в тази индустрия - зная колко е фрустриращо това, но когато попаднах в Wednesday направих всичко възможно да бъда чута и всичко, което кажа, да бъде взето под внимание."

С подобна увереност няма нищо чудно, че Джена Ортега ще седне и на продуцентския стол и ще даде всичко от себе си. Актрисата на няколко пъти беше обвинявана от гилдията на сценаристите в Холивуд, че си позволява да променя репликите, които са й написани.