Макар до преди няколко години Джаред Лето да жънеше повече успехи като музикант с групата си 30 Seconds to Mars, напоследък все повече ни изненадва с подбора на ролите си. Беше почти неузнаваем като Паоло Гучи в "Домът на Гучи", а след това го видяхме като кръвопиец в "Морбиус".

Джаред Лето, "Морбиус", свалянето и качването на килограми за ролята и какво още е правил актьорът за трансформацията си

Жертвите на Джаред Лето за ролята му в "Морбиус"

Актьорът има стандарти, които не нарушава

Сега младоликият 50-годишен Лето е решил отново да пристъпи в света на модата. Той ще продуцира биографичен филм за Карл Лагерфелд. И, разбира се, ще изиграе и главната роля.

Немският дизайнер почина през 2019 г., като в продължение на повече от 30 години беше творчески директор на Chanel, като успя да върне на френския бранд култовото място, което заслужава.

Снимка 589723

Източник: GettyImages

Филмът на Лето все още няма официално наименование, както и режисьор, който ще го поеме, съобщават ни от Variety. Затова пък модна къща Karl Lagerfeld официално са предоставили одобрението си за проекта.

Самият Джаред Лето казва, че филмът ще се концентрира върху професионалните и личните връзки на покойния дизайнер. "Карл винаги е бил вдъхновение за мен. Изключително ерудиран, артист, иноватор, лидер и много мил човек", коментира той в публикация в Instagram.