Доста често срещано е известните личности да имат по някой двойник, който прилича досущ на тях. Е, с малко старание към детайлите, разбира се.

Прилика обаче има, а понякога тя е толкова сериозна, че не е нужно човек да го афишира, защото околните го забелязват сами. Точно такъв е и случаят с Ерик Фийлдс - един обикновен полицай от Алабама.

Според Alabama Media Group Фийлдс от доста време е известен в градчето си с това, че прилича много на Дуейн Джонсън, но популярността му вече е много по-голяма благодарение на социалните мрежи.

Местният участък е публикувал снимка на полицая, която стига до един от местните жителите, който пък прави видео в TikTok, от своя страна, и така за Фийлдс разбират страшно много хора.

Самият той работи в местния участък от 17 години и признава, че през последните няколко години се въртят тези шеги, че прилича на Скалата. Като някои са по-крайни и смятат, че той е плод на любовта между Дуейн Джонсън и Вин Дизел.

Но тези шеги не притесняват Ерик Фийлдс, а дори напротив - правят го щастлив, че успява да разсмива и развеселява хората.