Деми Ловато е на корицата на майския брой на Harper's Bazaar, където в интервюто за списанието певицата си припомня миналото и връзката му с настоящето. Деми Ловато се опитва да продължи напред с живота и кариерата си, като оставя зад себе си някои от най-близките си приятели. Както феновете знаят, тя доби слава с филмите на Disney, където се сприятелява със Селена Гомес и братята Джонас.

И въпреки че бяха близки приятелки със Селена и дори имаше връзка с Джо Джонас, Деми разказва, че за нея всичко вече е в миналото и не поддържа никакви контакти с нито един от тях.

"Когато растеш с някого, винаги ще имаш чувства към него. Но със Селена вече не сме приятелки. Винаги ще я обичам и ѝ желая всичко най-хубаво", казва Ловато, без да конкретизира защо двете момичета вече не си говорят.

И докато Селена е част от миналото на Деми, то все пак изпълнителката поддържа връзка с друга колежка, с която се запознава в Disney. Става дума за Майли Сайръс, която очевидно оказва сериозна подкрепа на Деми в трудните моменти.

Деми Ловато, проблемите ѝ с наркотиците и какво е научила след свръхдозата

Как свръхдозата е променила Деми Ловато

Изпълнителката с откровения за трудните моменти

"Майли е страхотна и я обичам до смърт. Винаги ще я обичам", категорична е Деми Ловато, която не пропуска да изкаже благодарността си към Сайръс, защото ѝ е помогнала за заздравяването на приятелството ѝ с Ариана Гранде.

Според Деми Ловато в музикалната индустрия винаги се смята, че две жени не могат да бъдат приятелки и никога не биха се подкрепяли, но певицата не е съгласна.

"Много се радвам, че с Ариана имаме здраво приятелство, защото такова трудно се намира", допълва още Ловато.

Деми не пропуска да благодари на феновете си за подкрепата, която са ѝ показали многократно, докато тя се възстановява след свръхдозата и за търпението, което са проявили, докато я чакат да пусне нова музика.

Деми Ловато, Остин Уилсън и новото гадже на изпълнителката

Новото гадже на Деми Ловато

Изпълнителката намери любовта