Човек спокойно би казал, че на Деми Ловато хич не ѝ върви. От години се бори със зависимостта си към наркотиците, а миналата година 27-годишната изпълнителка беше приета в болница заради свръхдоза.

Нина Добрев, Деми Ловато, Cardi B, Хелоуин и как се маскираха някои от звездите за празника

Звездна треска преди Хелоуин

На кого искат да приличат звездите

Разбира се, последва дълъг период на възстановяване и изявите ѝ бяха сведени до минимум, а в това число включваме и социалните мрежи.

През последните месеци обаче Ловато показва, че се връща в правия път. Започна да публикува все повече в социалните мрежи и направи първата си поява на събитие.

И въпреки че в интернет изтекоха нейни голи снимки, Деми Ловато не изглежда притеснена. На въпросното събитие в Лос Анджелис, организирано от Teen Vogue, изпълнителката е споделила пред тълпата, че е научила много през изминалата година.

Деми е пояснила, че е изключително чувствителен човек и негативните коментари в социалните мрежи я нараняват много. Вече се е научила да не им обръща внимание, защото винаги ще има хора, които да говорят гадни неща.

Деми Ловато, целулитът и от какво се срамува певицата

От какво се срамува Деми Ловато

Край на обработените снимки

Ловато казва и че когато се погледне в огледалото, не вижда шампион, но вижда боец, който е преминал през много трудни моменти, пише Billboard.

Деми Ловато и изтеклите ѝ голи снимки

Деми Ловато и изтеклите ѝ голи снимки

Поредната жертва на хакерите

Добрата новина за феновете ѝ е, че подготвя нова музика, но не се ангажира със срокове, в които ще я чуем. Все пак е хубаво да видим и чуем, че Деми Ловато се завръща.