Патрик Суейзи беше един от най-популярните актьори през 90-те, както и един от най-обичаните в Холивуд въобще. Затова и смъртта му от рак на простата през 2009 г. шокира и натъжи много хора, за които "Мръсни танци" и "Дух" остават някои от най-любимите им филми.

Има шанс съвсем скоро да видим нова версия на втория, а новината за това идва от неочаквано място. По време на интервюто си за корицата на Vanity Fair Чанинг Тейтъм спомена, че е купил правата върху "Дух".

Направил го е чрез собствената си продуцентска компания Free Association и възнамерява да изиграе главната роля във филма. Припомняме, че историята е за убития банкер Сам, изпълняван от Суейзи във филма от 1990 г., който продължава да бди над приятелката си Моли (Деми Мур) и след смъртта си.

Упи Голдбърг играе екстрасенс, която помага на Сам и Моли да се свържат, и получи Оскар за най-добра поддържаща роля. Като цяло "Дух" се представя страхотно - с пет номинации за наградите, Оскар и за оригинален сценарий, и боксофис печалби от 505 милиона долара.

Magic Mike's Last Dance, Чанинг Тейтъм, Салма Хайек и трейлър на филма

Чанинг Тейтъм и Салма Хайек разгорещяват Свети Валентин

Трейлър на Magic Mike's Last Dance

Какъв ще е прочитът на Чанинг Тейтъм на историята предстои да видим, защото пред Vanity Fair той заявява, че ще направи нещо различно. "Ще променим някои неща", казва актьорът. Филмът с негово участие, който очакваме съвсем скоро, е "Професия стриптийзьор 3" - излиза на екран от 10 февруари.