Бутилките за вода зa многократна употреба са все по-разпространена тенденция . По тази причина и много популярни брандове се състезават да създадат шишета, които привличат не само със своята функционалност, но и с това, че са символ на финансово благосъстояние.

Подобен пример е луксозната бутилка за вода на Chanel, чиято цена е цели 5746 долара. Но тя изглежда не е пречка пред ентусиастите да я притежават, защото наличностите са почти напълно разпродадени.

Бутилката е метална и е изцяло позлатена. Получаваме я в малка чантичка, създадена специално за нея от телешка кожа. Има си и логото на марката на капачката и верижка в черно и златно, като на повечето малки чантички на Chanel.

Снимка 465248

Източник: Facebook / Lookbookth

А това не е първият опит на марката в създаването на луксозни бутилки за вода, защото първата им видяхме още през 1994 г., когато манията по намаляването на пластмасата още не бе обхванала света, пише Independent.

Кристен Стюърт, премиерата на Seberg и колко секси е актрисата в костюм на Chanel

Колко секси е Кристен Стюърт без блуза

Актрисата с предизвикателна визия

А най-хубавото на тази луксозна бутилка за вода е, че спокойно можем да се появим на някое светско събитие с нея и да утолим жаждата си във всеки един момент. И със сигурност няма да останем незабелязани.