18-годишната Бри Блантън от Южна Каролина е откарана по спешност в болница от майка си, 36-годишната Дженифър Блекуел, превиваща се от болка в корема.

На тийнейджърката, която си мисли, че се е подмокрила, обаче ѝ казват, че всъщност са ѝ изтекли водите, има пет сантиметра разкритие и трябва да се подготви за раждане. Странното в случая е, че тя няма ни най-малка представа, че е била бременна. Така на Бри ѝ се налага бързо да се приспособи към идеята, че ще става майка, преди да роди малкото си момиченце Оукли, само два часа по-късно.

Бри казва, че не е имала никакви симптоми на бременност - дори коремът ѝ за тези няколко месеца не се подува толкова, че да се усъмни. Въпреки шока обаче, момичето признава, че ѝ харесва да бъде майка и безкрайно много обича дъщеря си, която вече е на четири месеца.  

Лесли Максуел, Тиа Кристофи и колко добре изглеждат баба и внучка, въпреки огромната разлика във възрастта

Баба и внучка, след които всички във фитнеса се обръщат

Две австралийски дами, достойни за възхищение

"Когато ми казаха, че съм бременна и раждам, бях в пълен шок. Продължавах да казвам на майка ми: "Това не е възможно." Отне ми четири часа след раждането, за да се успокоя. Казах на приятелите си, че имам бебе и те отвърнаха: "Но миналата седмица ти не беше бременна." Не можеха да повярват, също като мен."

Снимка 603971

Източник: iStock

Тийнейджърката обаче не крие, че в момента е щастлива от факта, че има най-прекрасното момиченце на света, дори е благодарна за тази неочаквана и изненадваща бременност. 

Майката на Бри Дженифър, управител на клон на агенция за домове за възрастни, казва: "За нас беше сякаш тя си легна и се събуди бременна. Виждахме в по бикини в осмия месец без въобще да ѝ личи. Нямахме представа, наистина."

Елизабет Елиът, която ражда на 17 г. и става баба на 37 години

Когато на 17 г. си майка, а на 37 г. вече си баба

И това се случва

Дженифър споделя пред Daily Mail, че е заподозряла, че нещо не е наред, когато Бри веднъж повръща след обилно хранене. Затова и кара дъщеря си да направи тест за бременност, който обаче показва отрицателен резултат. А това, разбира се, успокоява майката, че няма за какво да се тревожи.

Тъй като Бри няма никакви симптоми на бременност, през тези осем месеца тя продължава с активния си начин на живот - езда, риболов и дори лов, като си позволява всякакви храни и напитки, без ни най-малко да подозира, че очаква дете. А малката Оукли се ражда едно износено и здраво бебе в отлична форма.