Брайън Адамс отново идва в България на 8 декември 2023 г. за концерт в зала "Арена София". Събитието е част от световното му турне So Happy It Hurts в подкрепа на 15-ия му едноименен студиен албум, който излезе през 2022 г.

Албумът е създаден от канадския певец изцяло по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

"Условията, в които бяхме поставени по време на пандемията, промениха начина, по който бяхме свикнали да правим музика. С бандата ми нямахме възможност да се съберем и да работим заедно върху новия албум, затова реших да го направя сам. Това ми помогна да осъществя една мечта - да бъда барабанист", споделя Брайън Адамс.

Снимка 619782

Източник: GettyImages

Освен сингли от новия му албум, сетлистът включва и други парчета от 40-годишното творчество на Брайън Адамс, сред които дуетна му песен с покойната Тина Търнър "It's Only Love", "Everything I Do", "Have You Ever Really Loved A Woman", "Cuts Like A Knife", "Run To You" и други. 

Билетите за концерта на Брайън Адамс в "Арена София" на 8 декември са в продажба в мрежата на Ивентим на цени от 90 до 150 лв.