Петъчната ни музикална селекция започва не с кого да е, а с Бионсе. Малко след като обяви издаването на седмия си студиен албум Renaissance, който очакваме в края на юли, Бионсе зарадва феновете си и с първата песен от него. 

Бионсе, Rennaissance, "Break My Soul”, посланието в песента на певицата и какви са коментарите на феновете

Защо всички обсъждат новата песен на Бионсе

Певицата има странно послание

Парчето се казва "Break My Soul" и в първите часове след излизането му в понеделник, предизвика вълна от ентусиазирани реакции. Има защо. 

Фронтдамата на Evanescence Ейми Лий и съоснователят на Eurythmics Дейв Стюарт споделиха своя версия на класическото парче на The Everly Brothers "Love Hurts". 

"Сътрудничеството ми с Ейми се случи случайно, но се превърна в магическо приключение", сподели Стюарт. "Тя е страхотна творческа сила и работим много добре заедно. Бързо разбрахме, че нашата версия не звучи изобщо като оригинала, но след като бяхме започнали, не можехме да спрем!"

Gorillaz зарадваха феновете си с нова музика. Първата на анимираната банда след мини албума им Meanwhile от миналата година. Парчето се казва "CRACKER ISLAND" и е съвместно с Thundercat.

Световното турне Gorillaz 2022, което започна в Южна Америка по-рано през годината, продължи в Primavera за възторжените тълпи и пътува из цяла Европа, както и до Австралия за първото посещение на групата от 12 години.

Дрейк, Maneskin, Foals, Ванс Джой, Рут Колева - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Дрейк до Рут Колева

Приближавайки се все по-близо до премиерната дата на двойното си издание Mercury - ACTS 1 & 2, мултиплатинената група Imagine Dragons разкри първия сингъл от предстоящата колекция. Той се казва "Sharks" и пристига заедно с атрактивен музикален видеоклип.

Imagine Dragons проправиха път на студийната си колекция, представяйки редица успешни сингли, сред които и "Bones".

Днес излиза и новият сингъл и видео от Дичо, озаглавени "Полунощ". Този път изненада феновете си с модерно звучене и нов аранжимент заедно със своя китарист Иван Йорданов Чери.

Разчупеният аранжимент прелива с топлия и лиричен глас на Дичо. Както винаги той остава верен на своите послания за надежда и любов в неговото творчество.