Наскоро Джъстин Бийбър сподели, че е диагностициран с лаймска болест, а, оказва се, това заболяване е често срещано сред звездите. В списъка на тези, които се борят с него, са още Йоланда, Ануар и Бела Хадид.

По-малката сестра на Джиджи Хадид изненадващо реши да сподели опит от своята осемгодишна борба със заболяването. Инфекциозната болест, която най-често се предава от ухапване от кърлеж, й е била открита през 2012 г., когато е само на 15.

Състоянието й обаче започва да се влошава три години по-късно - когато е на 18. Бела си спомня, че на моменти е била толкова зле, че дори не е помнела как да се прибере обратно от Санта Моника до Малибу.

Освен това, здравето й не й е позволявало да се грижи за любимия си кон и се е наложило да се раздели с него. А днес Хадид е категорична, че ако болестта не се е била развила толкова остро, тя е щяла да продължи да се занимава с езда и днес надали щяхме да я познаваме в ролята й на модел.

Тя също така сподели симптомите на лаймската болест, които е изпитвала всеки ден, поне по 10 едновременно. Сред тях са: болки в ставите, потене, гадене, промени в настроенията, променлив пулс, затруднения в дишането, главоболие, безсъние, тревожност и обърканост, предава Daily Mail.

Бела Хадид и новите провокативни снимки на модела

Новите провокации на Бела Хадид

Как да не му се иска на човек да я срещне на улицата

Днес Бела продължава да живее с "невидимата болест", както я нарича, но тя не й пречи да се усмихва широко и да се радва на живота. Колко усилия обаче й коства тази борба, само тя си знае...