Факт е, че още преди Лео Меси да напусне Барселона, отборът изпитваше доста сериозни проблеми в игрови план и беше далеч от познатото ниво.

Лео Меси, Майкъл Джордан и как Въздушния спечели от трансфера на футболиста в ПСЖ

Колко спечели Майкъл Джордан от трансфера на Лео Меси

И то само до момента

С отсъствието на аржентинеца нещата се влошиха още повече и дори треньорската смяна не подобри кой знае колко положението. Въпреки всичко Барселона си остава гранд, с който всеки отбор да се съобразява.

И заради огромната фенска маса, която има, е привлекателен за спонсорите. Според SPORT English след половин година изтичат договорите на Барса с два от големите спонсори на клуба - Rakuten и Beko.

За момента не е ясно дали те ще бъдат подновени, но се твърди, че испанският гранд е получил оферта за спонсорство, която може да се окаже най-голямата в историята на футбола. Разбира се, на този етап няма информация за стойността на тази оферта или откъде точно идва.

Освен тази огромна оферта, Барселона има още няколко, но в момента разучават коя би била най-добра за тях. Интересното е, че няколко от компаниите, които са предложили спонсорство на клуба са от сферата на криптовалутите.

Лос Анджелис Лейкърс, Staples Center и преминуването на залата на Crypto.com Arena

Staples Center вече е в историята

Залата на Лос Анджелис Лейкърс ще има ново име от Коледа

Сред известните спонсорки предложения са тези от VeganNation и Spotify, но в идните месеци ще стане ясно какво точно ще се случи.