"Аквамен и изгубеното кралство" (Aquaman and the Lost Kingdom) е един от най-очакваните филми на DC най-вече заради успехa на първия от 2018 г.

Aquaman and the Lost Kingdom - какво се случва с продължението на "Аквамен"

Какво се случва с продължението на "Аквамен"

Бъдещето на филма е доста неясно

Вече сме обръщали внимание на това през колко трудности премина филмът, като към момента се знае за няколко кръга на презаснемане на сцени, които са се състояли.

Е, в началото на седмицата стана ясно, че все пак ще го видим по кината, защото имаше твърдения, че Warner Bros. са се отказали от него. С пуснатия тийзър обаче тези съмнения бяха разсеяни. Тогава бе обещан и пълен трейлър, който бе пуснат.

Той ни дава много по-добра насока какво ще се случва в "Аквамен и изгубеното кралство". Разбираме, че действието ще се развива четири години след това в първия филм и Артър Къри вече е крал на Атлантида. 

Освен това е станал баща и сега се опитва да се справя и с тези задължения. Но Черната Манта (Яя Абдул-Матийн II) е успял да се сдобие с огромна сила, която го прави много по-опасен от преди. Той има зъб на Аквамен и иска да убие както самия него, така и цялото му семейство.

Тийзър на Aquaman and the Lost Kingdom с Джейсън Момоа и Амбър Хърд

Все пак ще видим Аквамен по кината

Ето какво подсказва тийзърът на Aquaman and the Lost Kingdom

За да се справи с надвисналата опасност, Аквамен ще трябва да поиска помощ от изпадналия в немилост свои брат Орм (Патрик Уилсън). Интересното е, че героинята на Амбър Хърд - Мера, се появява за едва няколко секунди в трейлъра и ако човек не внимава, може и да я пропусне.

"Аквамен и изгубеното кралство" е по кината от 20 декември