Вероятно единственото нещо заради което може да си позволим да не харесваме лятото е, че неговото начало означава и край на театралния сезон. И все пак, добрата новина е, че преди театрите да пуснат завесите на сцените си до септември, можем да гледаме още няколко представления.

Три актриси в търсенето на “Мъж мечта?” - нова комедия на сцената на Theatro отсам канала

Три актриси в търсенето на “Мъж мечта?” - нова комедия на сцената на Theatro отсам канала

Станислава Ганчева, Таня Кожухарова и Десислава Моралес откровено за връзките и любовта

Тази вечер сцената на Театър "Сълза и смях" пък е запазена за премиера. А постановката, която излиза съвсем в края на сезона, си заслужава чакането.

След успеха на представленията "На живо", което грабна награда Аскеер за 2022 г., "Място, наречено Другаде", отличено и с Икар 2023, и с Аскеер 2023, "С гръб към залеза", "за любовта..." и "Нощните Рицари", екипът, който стои зад тях, вече е готов с новия си проект. Той, разбира се, отново поставя на фокус темата за любовта, но тази път пречупена през призмата на комедията.

"Ако извикаш нощем с всичка сила" е озаглавена новата пиеса на авторката Яна Борисова. С режисурата се захваща Димитър Коцев-Шошо, докато музиката е дело на Милен Кукошаров, а сценографията и костюмите - на Елис Вели.

На сцената пък ще видим отново заедно Александра Сърчаджиева и Петър, които този път си партнират, за да ни разкажат откровено и без задръжки истината за всичко онова, което преживяваме, когато сме влюбени несподелено.

Представлението ще ни докаже, че когато се говори за любов, няма правила. Няма позволени или забранени теми, особено когато нещата са излезли извън нашия контрол.

Романтичната комедия обещава да ни разсмее и развълнува, докато ни превежда през объркания и хаотичен живот на Ева - млада и красива жена, която току-що е избягала от сватбата си. А какво се случва оттам нататък, остава зрителят сам да разбере.

Стефания Колева и Деян Ангелов са взривоопасно забавни в комедията „Без гаранция“

Стефания Колева и Деян Ангелов са взривоопасно забавни в комедията „Без гаранция“

Премиера на нов стендъп театър

Премиерата на "Ако извикаш нощем с всичка сила" е на 1 юли от 19 ч. в Театър "Сълза и смях". Следващото представление е на 4 юли във Фестивален и конгресен център - Варна, а повече информация има тук.