Колко хубаво е да можем да сложим точката на една относително къса работна седмица, а да ни предстоят и цели три почивни дни! Смятаме да се изстреляме към тях под звуците на малко нова музика, която ни зарежда с добро настроение.

Започваме с най-забавното видео от селекцията. А и какво друго да е, след като е режисирано от Тайка Уайтити. Той e решил да помогне на съпругата си Рита Ора с професионалните си умения, чиято нова песен "Praising You" пък е своеобразен кавър на парчето "Praisе You" на Fatboy Slim. Който впрочем участва във видеото.

Друга поп звезда също е готова с ново видео. Хари Стайлс ни поднася "Satellite" - четвърти сингъл от албума Harry's House. Без колебания можем да кажем, че това беше един от най-добрите музикални албуми за 2022 г.

Сменяме жанра за една банда от САЩ, която печели все повече нови почитатели благодарение на саунд, който ни изпраща някъде в 70-те години на миналия век. Това са Greta Van Fleet, сравнявани често с Led Zeppelin. Ние сме далеч от подобни гръмки сравнения, но ще хвърлим едно ухо на албума Starcatcher, който излиза това лято.

Приятна изненада обаче се оказа новата песен на Texas. Глазгоуската банда начело с Шарлийн Спитъри продължава да твори все така на високо ниво след десетилетия в музикалния бизнес. Което няма как да не ни радва.

Завършваме с песен от филма "Отново любов", който след седмица ще може да гледаме по кината. Саундтракът е дело на Селин Дион, която участва като себе си в романтичната комедия и създава пет нови парчета за него.