Абсолютно невъзможно е да не започнем този петък с Måneskin, които споделиха новия си наелектризиращ сингъл "Honey (are u coming?)". Това е първото им ново парче след премиерата на последния им оглавяващ класациите албум "RUSH!". "Honey (are u coming?)" е песен с уникална енергия, мощен китарен риф и гръмко звучащ припев. Групата представи за първи път парчето вчера, 31 август, на живо в Gazometro, Рим.

През 2007 г. легендарното трио Timbaland, Джъстин Тимбърлейк и Нели Фуртадо пуснаха световния хит "Give It to Me", с който оставиха своята следа в музикалната индустрия.

Днес, 1 септември, те се завърнаха с новия съвместен сингъл "Keep Going Up!" - вдъхновяващо парче за удовлетворението от успеха въпреки всички негативни мисли и ситуации, които се изпречват на пътя към върха. "Keep Going Up" ще бъде част от предстоящия албум на известния продуцент, чиято премиера е по-късно тази година.

"Single Soon" отбелязва завръщането на Селена Гомес към музиката след едногодишна пауза. Въпреки че от известно време не е издавала самостоятелно парче, името на поп звездата остана за дълго време в класациите на Billboard като гост в "Calm Down" на афробийт звездата Rema.

Сътрудничеството ѝ с нигерийския изпълнител повиши статута на песента в различни класации, като се изкачи до впечатляващото трето място в Hot 100.

Джейсън Деруло продължава да нежежава това горещо лято със своя съблазнителен нов сингъл "Body Count", което със сигурност ще ни накара да се почувстваме секси и без задръжки.

"Удивително е, когато двама души са привлечени един към друг без предубеждения или осъждане", казва Деруло. "Този запис е за това да имаме по-игриво и непринудено отношение към романтичните и физически връзки и да се фокусираме върху създаването на незабравими преживявания заедно. Както се казва в песента: "Наистина не ме интересува с колко души си била, защото просто искам да си изкараме добре."

5 нови песни от седмицата с Guns N' Roses, Hozier, Лиъм Галахър, Деми Ловато и Чарли Пут

5 нови песни от седмицата

Този петък слушаме това

Imagine Dragons издадоха песен, която са написали за предстоящата видео игра Starfield, която излиза на 6 септември. Парчето "Children of the Sky" е ефирна балада, която съчетава трогателните текстове на Дан Рейнолдс с извисяваща се оркестрация, написана от композитора на играта Инон Зур.

"Песента, подобно на играта, задава някои от най-трудните въпроси, пред които сме изправени като хора, опитвайки се да намерим своето място във Вселената", споделя Рейнолдс.