Свиренето и пеенето на Нора Джоунс са като прегръдка - затова нейното тихо присъствие в музиката е толкова забележимо. Със същата нежност идва и песента "Say No More" от новия ѝ албум Pick Me Up Off The Floor, който излиза днес, 12 юни.

Продължаваме с Galantis и свежото им ново предложение, което носи името "Only A Fool". 

"Правехме непрекъснато музика в студиото по време на карантината и се радвахме да работим с нашите колеги от лейбъла Pink Sweat$ и Ship Wrek по този трак. Забавна колаборация е, носи добро настроение в странно време", споделят за песента Galantis.

Днес, 12 юни, излиза и албумът MTV Unplugged на Лиъм Галахър. Миналото лято Лиъм се присъедини към списъка на великите изпълнители на всички времена (Пол Маккартни, Nirvana и много други), които заснеха престижните си MTV Unplugged изпълнения.

За концерта си през 2019 г. Лиъм беше поканил и китариста на Oasis - Bonehead. Заедно те изсвириха класики, като "Champagne Supernova", "Some Might Say", Sad Song" и други.

Първата хапка от чисто новия кратък албум на Ела Хендерсън, който пристига това лято, е парчето "Take Care of You" - страхотен поп сингъл, който разказва какво е да обичаш някого в трудни времена.

"Песента е за всички, които обичам, както и послание за грижа към себе си - лично напомняне да се грижим за себе си ментално и физически", споделя за парчето Ела. 

Завършваме с Михаела Филева, която  пусна нов сингъл и видео. Клипът към парчето, озаглавено "Родена с късмет", дебютира в официалния YouTube канал на Монте Мюзик на 10 юни. Текстът към песента е на самата Михаела, която заедно с Веселин Ценов и Константин Ангелов работи и по музиката.