Започваме с Кейти Пери, която пусна новата си песен "Daisies" - пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на 35-годишната певица, който очакваме през следващите месеци.

С ново парче могат да се похвалят и Hurts. Песента носи името "Voices". Последният албум на дуото Desire излезе през 2017 г., а през 2018 г. те направиха голямо европейско турне. Да се надяваме, че в близко бъдеще ще ни изненадат с още нова музика.

Наостряме уши към Biffy Clyro, които ни зарадваха с "Tiny Indoor Fireworks". Последното им парче (също като предходните "Instant History" и "End Of") ни дава ясни насоки какво да очакваме от предстоящия им албум A Celebration of Endings, който трябва да е на пазара на 14 август.

Продължаваме с Jonas Brothers, които обединиха сили с Karol G за песента "X". Това е третият им нов сингъл от началото на годината, след излизането на "Sucker" и "Cool", откакто си дадоха отпуск (като група) от музикалната сцена за цели шест години.

Завършваме с едно българско предложение, което идва от Deep Zone Project и Тото от СкандаУ. От групата изпращат на Тото демо на парчето "Gimme Love", а той толкова го харесва, че още на следващия ден записва своята част от вокалите. Ето и какво се е получило.