Започваме музикалната селекция тази седмица с Дамиано Давид, който издава новия си солов сингъл "Born With A Broken Heart". Доказал себе си като артист със забележителен глас и сценично присъствие като част от Måneskin, той продължава да разширява границите на музиката и да доказва, че соловата му кариера е също толкова въздействаща. 

"Когато писах "Born With A Broken Heart", се страхувах, че съм загубил способността си да изпитвам емоции. Бях в началото на най-значимата връзка в живота си и не бях сигурен дали съм готов," споделя Дамиано. "Днес съм щастлив да кажа, че този страх изчезна, но вярвам, че много хора ще се припознаят в усещането, че не са достатъчно добри."

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Слушаме Кайли Моноуг, Бруно Марс, Rag'n'Bone Man, Миро и Прея

U2 днес споделиха нова песен, озаглавена "Happiness". Тя е част от How To Re-Assemble An Atomic Bomb, предстоящата колекция от 10 песни, взети от оригиналните записани сесии за How To Dismantle An Atomic Bomb - известният им албум от 2004 г., носител на Грами. 

Предстоящата колекция включва нови, неиздавани досега песни, наскоро преоткрити в архива на групата и достъпни за първи път като самостоятелен албум в сянка на 29 ноември.

Linkin Park пуснаха официалното музикално видео към нова песен, наречена "Over Each Other". Клипът е режисиран от Джо Хан от Linkin Park, който също така стои зад класическите музикални видеоклипове на групата, включително "Numb", "From The Inside", "What I've Done" и "Somewhere I Belong", както и скорошния сингъл - "The Emptiness Machine".

Видеото "Over One Other" е заснето в Южна Корея след концерта на бандата на 28 септември в страната.

Мария Илиева стъпва на световната музикална сцена

Мария Илиева стъпва на световната музикална сцена

Рок изпълнителят, с когото певицата обяви, че ще прави дует

Мария Илиева и Джон Лин Търнър официално представиха новата си песен "Forever".  Режисьор на видеото е Валери Милев с оператори Антон Бакарски и Николай Найденов. Снимките преминават в три снимачни дни - един в студио в София и два Гърция. Участие във видеото взимат и младите актьори Катрин Янева и Георги Василев.

"Forever" е песен за безкрайната и вечна любов. В свят, който се нуждае от повече любов от всякога, те призовават за мир, обединение и добрина.

"Вятъра" - новата песен на "Молец" с "Мистерия на българските гласове"

"Вятъра" - новата песен на "Молец" с "Мистерия на българските гласове"

Неочаквано добра комбинация

Завършваме с новата песен на МОЛЕЦ с "Мистерията на българските гласове", която съчетава модерно звучене с български фолклорни мотиви. Клипът към "Вятъра" допълва изживяването с няколко микро сюжета, които се разиграват и които могат да бъдат описани като съвременни басни.

Новата песен на МОЛЕЦ излиза по-малко от месец преди дългоочаквания им концерт в Арена "София" на 21 ноември.