През последните две седмици в интернет пространството се появиха твърденията, че група "Молец" се разделя. Нещо, което се оказа доста невярно и самите Крис Макаров и Юли Славчев го опровергаха.

"Молец" опровергаха твърденията, че се разделят

"Молец" опровергаха твърденията, че се разделят

Месец преди концерта им в София

Заблудата се получи заради факта, че концертът им на 21 ноември в Арена "София" се казва "Последното". Но момчетата дадоха да се разбере, че нямат намерение да се разделят, а просто това ще бъде последният им голям концерт за известно време.

Тази седмица пък започна повече от добре за феновете на "Молец", защото групата пусна нова песен. Парчето се казва "Вятъра" и се оказва доста специално.

Защото Крис и Юли пишат в профила на групата в Instagram, че работят върху "Вятъра"  от половин година и никога досега не са правили нещо толкова голямо.

"Никога не сме имали подобна песен, вероятно никога няма и да имаме", се казва в друг пост на "Молец". Вероятната причина е, че в нея замесени са и "Мистерия на българските гласове", което несъмнено придава съвсем различно звучене.

Текстът, разбира се, е дело на Крис и Юли, а видеото, както обикновено, е режисирано от Крис Захариев. Впечатление прави, че във видеото участие има актьорът Христо Петков, който миналата година имитира именно група "Молец" в предаването "Като две капки вода".

Дебютният албум на "Молец" стана платинен по продажби

Дебютният албум на "Молец" стана платинен по продажби

Сериозно постижение за групата

"Вятъра" е една своеобразна загрявка за концерта групата на 21 ноември в Арена "София", с който те ще приключат и тазгодишното си турне. Билети има тук и тук.