Въпреки леко намръщеното време днес, ние сме в отлично настроение. Основни виновници затова са Бруно Марс и Лейди Гага, които създават вълнуващ момент в поп културата с първото си сътрудничество. Двамата пускат новия сингъл "Die With a Smile" - любовна балада, която обединява тяхната изключителна музикалност и креативност. Официалният видеоклип, режисиран съвместно с Бруно Марс, представя телевизионна изява в Нашвил в стил 70-те години.

"Бруно и аз се уважаваме взаимно и си говорим за сътрудничество от много време. Завършвах собствения си албум в Малибу и след дълъг ден той ме помоли да отида в студиото му, за да чуя нещо, върху което работи. Беше около полунощ, когато пристигнах, и бях изумена от песента, която е започнал. Останахме будни цяла нощ и я завършихме. Талантът на Bruno не може да се обясни. Музицирането и визията му са на съвсем друго ниво. Няма друг като него", разказва Лейди Гага.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Слушаме Джак Уайт, Серж Танкян, Юлиан Костов, Мерилин Менсън и Неса Барет

Правейки равносметка на историческата си кариера досега, Майкъл Бубле с гордост представя чисто новия си албум с най-големи хитове - The Best Of Bublé, който излиза на 27 септември 2024 г. 

За да представи изданието, Бубле споделя неиздавана досега песен, озаглавена "Don"t Blame It On Me". Песента е абсолютен химн в стил Бубле. Пляскане с ръце, контрабас и ярка акустична китара задават темпото, докато той пее: "Не ме обвинявай, че се влюбих в теб, всеки можеше да види, че това е неизбежно!"

Дейвид Гилмор пусна нова песен и видео от предстоящия си албум Luck and Strange.

"Dark and Velvet Nights" е третият сингъл от албума и първият солов запис на Гилмор от девет години. Новата песен следва "The Piper's Call" и "Between Two Points", които включват вокали от дъщерята на Гилмор - Романи.

Симфоник метъл ветераните Nightwish представиха новия си сингъл "The Day Of...".

Песента е част от предстоящия десети студиен албум на групата Yesterwynde, който ще излезе на 20 септември

Свободна, безразсъдна и пълна с живот - Керана и нейният Космос с  (и без) Космонавтите

Свободна, безразсъдна и пълна с живот - Керана и нейният Космос с (и без) Космонавтите

Когато умираш да пееш, да танцуваш и да си в центъра на вниманието

"Жива" е новият сингъл на групата Керана и космонавтите. Към него излезе и видеоклип, в който вокалистката на групата Керана, която се превъплъщава в самодива. Кадрите във видеоклипа представят четирите природни стихии - гора, въздух, вода, огън. Музиката и аранжиментът са на Керана и Космонавтите, а текста е дело на Керана.

На участието си на Sofia Summer Fest групата издаде, че подготвя нов албум, който се очаква да излезе през септември.