След разочароващия финал на последния сезон на Game of Thrones очакванията към създателите му Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс са спорни. Едни очакват дуото да опита да компенсира недоволството на феновете си, а други очакват съмнително качество на следващите им проекти.

The Three-Body Problem, "Трите тела" на Лиу Цъсин и сериалът на  Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайз за Netflix

Най-после подробности за новия сериал на създателите на Game of Thrones

Очакваме с нетърпение

Силно се надяваме вторите да не са прави, защото Бениоф и Уайс са се захванали с наистина амбициозна задача - превръщането в сериал на трилогията "Земното минало" на китайския фантаст Лиу Цъсин. Първата й част се нарича "Трите тела".

В историята му се преплита Културната революция в родината му от 60-те години на миналия век, таен военен проект, нашественици от чужда галактика, настроени враждебно към земното население.

Този мащабен свят трябва да видим в 3 Body Problem и добиваме известна представа за това какво ни очаква от тийзъра, който излезе преди часове. Едно е сигурно - визуалните ефекти са доста по-главозамайващи от тези в Game of Thrones.

Затова пък ще видим някои познати лица от сериала по Дж. Р. Р. Мартин като Джон Брадли, Лиъм Кънингам и Джонатан Прайс. Участват още Ейса Гонсалес, Джес Хонг, Саамер Усмани, Розалинд Чао.

Премиерата на 3 Body Problem се очаква през януари 2024 г. по Netflix.