Роби Уилямс винаги е бил и продължава да бъде едно от лошите момчета на световната музикална сцена. Последната му проява в този дух бе средният пръст пред камерите на откриването на Световното първенство. А до всяко лошо момче стои една жена, която успява да вкара в ред демоните му.

За семейния живот на Роби Уилямс не се говори много, въпреки че той е на показ в социалните мрежи. Изпълнителят от осем години е женен за Айда Филд - турско-американска актриса. Тя е родена в Лос Анджелис преди 39 години и е доста навътре в шоубизнеса.

Снощи, 25 юни, тя разкри и новото поприще, в което ще се подвизава - жури в X Factor, заедно със съпруга си. Тази новина предизвика известно недоволство и колебание какви точно качества притежава актрисата, за да си заслужи този пост.

Снимка 364720

Източник: Facebook / Take That Ultimate Forum

И нейното основно качество наистина е с съвсем друга насока - да балансира състоянията на Уилям и да го връща в правия път, когато отново е загубил посоката си.

Самият Роби неведнъж е споделял, че животът му е един водовъртеж от депресивни състояния и нервни разтройства, наркотици и алкохол. А щастливите му дни се дължат на нищо друго, освен на правилната дозировка на лекарствата, които приема. 

Връзката на Уилямс и Филд е всичко друго, но не и безоблачна. Но актрисата не се отказва от мъжа, който е убедена, че е правилният за нея. Просто го среща по неправилното време. А Роби споделя, че се опитва да бъде по-добър човек заради нея, защото тя го заслужава.

Съпрузите не крият, че са редовни клиенти на психотерапевти. И не смятат, че има нещо нередно в това, защото посещенията при специалист им помагат да открият себе. И да открият колко се обичат и колко са еднакви, пише Daily Mail. Щури и естествени, понякога остават неразбрани от останалите. Но именно това ги прави по-задружни.

Благодарение на Филд, днес Роби Уилямс може да се похвали, че спазва строга веганска диета и практикува пилатес и йога. Любовта наистина е способна да прави чудеса с хората.

Роби Уилямс с тежка диагноза

Роби Уилямс с тежка диагноза

Певецът отмени концерти

Както и някоя и друга инжекция с тестостерон. Именно той помага на британския изпълнител да пребори депресията, а и да си върне либидото, което доскоро е било като на 80-годишен старец, споделя съпругата му в последното си интервю.