Певецът Роби Уилямс разкри, че лекарите са открили "аномалии" в мозъка му. По-рано той отмени турнето си в Русия поради "болест", а сега става ясно, че е бил хоспитализиран и е прекарал една седмица в интензивното отделение.

Британският таболид The Sun пише, като се позовава на самия певец, че Роби се е почувствал зле зад кулисите на концерта си в Цюрих на 2 септември.

"Лявата ми ръка изтръпна, имах главоболие и не можех да си поема дъх", разказва певецът. Извикали лекар, който го успокоил, и Роби довършил концерта. След шоуто обаче 43-годишният певец отишъл в болницата, където след преглед лекарите открили "аномалии" в мозъка му.

Направените кръвни изследвания в Лондон показали аномалии, включително и нещо, което приличало на кръв. "Бях объркан и уплашен, но наивно вярвах, че всичко ще се оправи", споделя Уилямс. Той каза също, че влошеното състояние на здравето му го е накарало да преосмисли живота си.

"Разбрах че съм на 43, а не на 23 и че трябва да се грижа повече за себе си." В момента Роби е в Лондон, където по думите му живее като отшелник. "Понякога се чувствам добре, друг път - не. Искам да победя", споделя певецът пред изданието.