Не само в България, но и в световен мащаб не са много популярните личности и инфлуенсъри, които разкриват в детайли личните си отношения с половинките си.

Радостин и Ива Кузманови, които се ожениха през 2021 г., обаче са от онези, които смятат, че няма нищо лошо в това човек да споделя лични неща. Направиха го и в подкаста на Неделчо и Ния-Косара "На среща".

В него водещите канят популярни двойки и им задават какви ли не въпроси относно личния им живот, а повечето от тях не се свенят да споделят. В случая на Радостин и Ива разбираме, че преди време двамата са взели решение да спрат да правят секс, докато не се оженят.

Радостин казва в подкаста, че идеята е била негова и понеже по онова време двамата са водели връзка от разстояние и са се виждали през две седмици, са прекарвали времето си заедно в правене на секс. Ето защо един ден е решил да предложи на Ива да спрат да правят секс, докато не се оженят.

В техния случай не става въпрос за месец или два, а за почти две години без секс. Двамата обаче твърдят, че именно този период ги направил много по-близки и свързани емоционално един с друг, а не само физически. Съвсем наскоро пък двамата обявиха, че очакват и първото си дете.