В края на миналия месец Нина Добрев реши да сподели с феновете си в Instagram, че е претърпяла инцидент с мотор, след който е получила сериозни наранявания.

Инцидентът, който претърпя Нина Добрев

Инцидентът, който претърпя Нина Добрев

Как се чувства актрисата

Преди няколко дни актрисата сподели снимки, на които се вижда, че е с шина на левия крак. От нова публикация в профила ѝ в социалната мрежа разбираме, че положението е сериозно, защото се е наложила операция.

Нина Добрев сподели две снимки, на които се вижда, че се подготвя за операция. В текста под поста тя пояснява, че операцията е преминала успешно и благодари на всички за мили съобщения, които са ѝ изпращали. "Това значи за мен повече, отколкото можете да си представите", пише Добрев.

За момента актрисата не е пояснила каква точно е травмата ѝ и защо се е наложила оперативна намеса, но в няколко сторита споделя още от престоя си в болницата.

Нина Добрев пише, че е от хората, които се страхуват не само от болници, но и от игли и вземане на кръв. Тя също така споделя снимка на левия си крак преди операцията, за да го запомни преди да има белези.

Как се възстановява Нина Добрев след инцидента

Как се възстановява Нина Добрев след инцидента

Актрисата пострада преди седмици

От друго стори става ясно, че лекарите са ѝ дали да нарисува на крака си стрелка, с която да им напомни, че това е правилният крак, който трябва да оперират. За момента Нина Добрев не е споделила колко време ще продължи възстановяването ѝ и как случилото се ще се отрази на работата ѝ.