Мишел Пфайфър е преживяла неприятен инцидент - за който самата тя сподели в социалните мрежи. И макар актрисата да представя с лекота случилото се и дори и с чувство за хумор, кадрите изглеждат доста обезпокоително.

Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели след 30 години брак - все още щастливи ли са заедно

След 30 години брак - щастливи ли са заедно Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели

И каква е историята на запознанството им

От снимките в близък план, се вижда неприятно посиненото око на 65-годишната холивудка звезда, което тя третира с пакет ледени кубчета. Все пак бърза да успокои своите последователи, уточнявайки, че "не е нищо сериозно".

Феновете от своя страна заляха актрисата с добри пожелания за скорошно оздравяване, както и някои от близките ѝ известните приятели като колежките ѝ Джулиън Мур и Селма Блеър. И, очаквано, собствената ѝ по-малка сестра - Диди Пфайфър.

Оказва се, инцидентът, който е претърпяла Мишел Пфайфър се е случва, докато е играла набиращия все по-голяма популярност напоследък спорт пикълбол - смесица между тенис, бадминтон и тенис на маса.

Освен с топката, актрисата е активна в последно време и по друг начин - за филмови роли. Още през 2021 г. Пфайфър сподели, че се готви усилено за ролята си в третата част "Ант-Мен и Осата: Квантомания". Заради което прекара доста време във фитнес залата, уточняват от People.