Изминаха два месеца от неочакваната новина за смъртта на актьора от "Еурофия" Ангъс Клауд. А едва миналия месец стана ясна и причината за смъртта му.

Ангъс Клауд и новината за смъртта на актьора от "Еуфория"

Звездата от "Еуфория", която почина на 25 години

Ето какво знаем към момента

Оказа се, че 25-годишният Калуд е починал в следствие на свръхдоза от фентанил, кокаин, метамфетамин и още други субстанции. От Entertainment Tonight разбираме, че майката на актьора Лиса е завела дело срещу Johnson & Johnson.

Но в случая синът ѝ и неговата смърт нямат нищо общо, а тази на нейният съпруг и баща на Ангъс Клауд - Джоузеф. От документите, подадени в съда, става ясно, че Лиса твърди, че съпругът ѝ, който е починал от рак, е използвал бебешка пудра на марката в продължението на почти 50 години.

Снимка 628277

Източник: GettyImages

И именно тази пудра, която вече е изтеглена от пазара, е допринесла за тежката му болест. И по-точно вдишването на азбест от пудрата. Оказва се, че това далеч не е първото подобно дело срещу Johnson & Johnson.

Лиса твърди, че покойният ѝ мъж е използвал пудрата на компанията ежедневно след баня и за обувките си от 1957 г. до смъртта си преди няколко месеца. Според CBS News, от Johnson & Johnson твърдят, че бебешката пудра, която вече не се продава, е безопасна и не причинява рак.

Долф Лундгрен след диагнозата рак на бъбреците - как се справя актьорът с нея

Как живее Долф Лундгрен след тежката диагноза

Актьорът говори за живота си в момента

Въпросната пудра бе изтеглена от компанията тази година след множество дела от жени, които обвиняват компанията, че използването на тяхната пудра е им е причинил или рак на яйчниците, или мезотелиом, който атакува белите дробове.