Джош Дюамел и Фърги несъмнено бяха сред най-симпатичните звездни двойки, но се оказа, че нещата между тях просто не се получават и през 2017 г. обявиха, че се разделят.

Джош Дюамел, Одра Мари, сватбата им и защо актьорът се е оказал в спешното ден преди нея

Защо Джош Дюамел се озова в спешното ден преди сватбата си

Алтьорът знае как да се раздава

Разводът бе финализиран две години по-късно, но двамата така и не говориха за причините за разпада в отношенията им. Е, актьорът наруши това мълчание в подкаста In Depth With Graham Bensinger.

Там Джош Дюамел си спомни за връзката си с Фърги и осемте години, в които бяха женени. Актьорът твърди, че са били много щастливи. "Мисля, че някак се надраснахме и имахме много различни интереси."

Снимка 312668

Източник: GettyImages

Дюамел допълва, че той никога не си е падал по бляскавите събития и цялото внимание, което професията му генерира. В даден момент му е залипсвало нещата да са по-прости. Ето защо е искал с Фърги да се преместят да живеят в родния му щат Северна Дакота, пише Page Six.

Джош Дюамел и Одра Мари ще стават родители

Джош Дюамел очаква дете от 21 години по-младата си съпруга

Очевидно годините не са притеснение за актьора

Но в даден момент е осъзнал, че животът, който той иска, не е пасвал въобще на изпълнителката, която е родена и израснала в Калифорния. В момента двамата са в добри отношения и отглеждат десетгодишния си син Аксел.