Миналата седмица стана ясно, че Джош Дюамел е решил да докара нещата докрай, сключвайки брак с половинката си Одра Мари.

Джош Дюамел, Одра Мари и новината за сватбата им

Джош Дюамел отново е женен мъж

Бившият съпруг на Фърги отваря нова страница

Двамата обявиха годежа си в началото на годината и са прекарали изминалите месеци в подготовка. Пълните детайли около големия ден не са известни, но пък източници твърдят, че след церемонията младоженците са се отправили към местна таверна.

Сега от People разбираме, че ден преди сватбата е имало леки премеждия за младоженеца. В интервю за Vogue Австралия Одра Мари казва, че се е наложило Джош Дюамел да посети спешното.

Мари пояснява, че вечерта преди сватбата актьорът е контузил гърба си, но не по време на снимките на някой нов филм или сериал, а защото се е раздал много в танците на специално организирано тържество в парти бус.

В интервюто Мари споделя още, че и двамата с Дюамел са искали да се оженят на място, с което изпитват някаква връзка. И точно такова се е оказало Фарго, Северна Дакота. Не само, защото живеят там, но и защото за всичките им гости локацията е била най-удобна.

За Одра Мари и Джош Дюамел е било важно близките им да се забавляват на сватбата и също така да подкрепят местния бизнес, затова са се стремели към местни доставчици на всичко необходимо за големия ден.