През миналата година стана ясно, че Зак Ефрон може би най-накрая е намерил любовта в лицето на Ванеса Валадарес. Но няколко месеца по-късно се появиха и слухове за раздяла.

Зак Ефрон, Ванеса Валадарес, слуховете за раздялата им и каква е истината за връзката им

Свободен ли е Зак Ефрон или не

Още слуховете за раздялата му с Ванеса Валадарес

До момента до такава не се е стигнало, което означава, че не са били верни. Но когато си известна личност, хората винаги искат да знаят нещо повече за личния ти живот. И този на 33-годишния актьор определено буди интерес.

Източници на Elle твърдят, че отношенията им са чудесни и двамата се наслаждават на времето, прекарано заедно, в Австралия, където Ефрон се подвизава през последната година.

Разясняват също така, че Ванеса и Зак са се запознали в кафене, където тя е работела като сервитьорка. Това се е случило през месец юли миналата година и оттогава са неразделни.

Като обичат да пътуват из Австралия, когато това е възможно. А за да се напасне на графика на известното си гадже, Ванеса Валадерес дори е напуснала работа.

Очевидно е, че се разбират добре за момента, а през миналия месец от източник на Daily Mail разбрахме, че Ванеса ще последва Зак Ефрон в Канада, където актьорът ще снима филма Firestarter.

Зак Ефрон, Gold и филмът, който ще изправи актьора на ръба на оцеляването

Ще оцелее ли Зак Ефрон сам в пустинята

Gold ще изправи актьора на ръба на оцеляването

Не защото и тя ще участва в него, а защото Ефрон ще трябва да прекара в страната поне осем седмици. А това си е доста време за раздяла, което пък по този начин ще бъде избегнато.