Вече успяхме да изгледаме два епизода от сериала на HBO "Пазителите". Тази вечер е ред на третия, на който се пада и задачата да отговори на многото ни въпроси.

„Пазителите“, HBO и какво да очакваме от сериала

Какво да очакваме от сериала „Пазителите“

Положението е комиксово, но не съвсем

Едва ли е останал човек, който да не е обърнал внимание на феноменалната игра на Реджина Кинг. От разговора ѝ с Мариета Мелроуз пък научихме, че секс сцената със съпруга ѝ, изигран от Яя Абдул-Матийн II, е и първата подобна в кариерата ѝ.

Честно казано, не бихме могли да кажем, че ѝ е за първи път, защото и с нея се справи безупречно. От участието на Реджина в предаването на Греъм Нортън пък стана ясно, че заснемането на секс сцената със звездата от "Аквамен" е било доста приятно.

В предаването тя беше заедно с Емилия Кларк и Джейсън Момоа и сподели, че сигурно повечето актьори искат секс сцените да се снимат от дубльори, но не и тя, защото "съпругът" ѝ е наистина секси.

Реджина Кинг, „Пазителите“, HBO и предизвикателствата пред актрисата

Ще опази ли света от расизма тази жена

Реджина Кинг за сериала „Пазителите“, за маските на хората и за предизвикателствата на ролята

Тези думи на Реджина Кинг не убегнаха на Яя Абдул-Матийн II, който реагира по доста интересен начин в социалните медии. Актьорът даде ясно да се разбере, че е поласкан от думите на Кинг.