През последните няколко дни в Америка всички се вълнуват от факта, че в живота на Тейлър Суифт има нов мъж и това не е кой да е, а звездата по американски футбол Травис Келси.

Щедростта на Тейлър Суифт - как се раздават 5 милиона долара бонуси

5 милиона в бонуси - щедростта на Тейлър Суифт

И ние бихме работили за нея

Суифт присъства на мач на Келси и видеа за това как празнува отбелязване на тъчдаун от него все още се въртят из социалните мрежи. След това пък двамата бяха заснети да си тръгват заедно от стадиона и отново бяха заедно на афтърпартито след мача.

Всичко това предизвиква сериозен интерес към Келси, което се е отразило доста добре на продажбите не негови фланелки. Според People, за последните дни те са скочили 400%, което е наистина много. Все още не знаем нищо кой знае какво за връзката между Тейлър Суифт и Травис Келси, като дори не сме сигурни колко сериозни са нещата между тях.

Една от бившите приятелки на ръгбиста обаче реши да предупреди изпълнителката, че на Келси не може да се има доверие. В интервю за Daily Mail Мая Бенбъри заяви, че щом той веднъж е изневерил, то това означава, че ще го повтори.

Бенбъри и Келси излизаха едва няколко месеца след като тя участва в риалити предаването Catching Kelce, което е еквивалент на "Ергенът", но с главно действащо лице Травис Келси. След раздялата им тя го обвини, че ѝ е изневерил.

Тейлър Суифт земетресението - концертите от Eras Tour, заради които певицита си спечели прякор

Когато концертите на Тейлър Суифт карат земята да се тресе

Песни, танци и сеизмична активност

Бившата на Келси смята, че Тейлър Суифт е добро и забавно момиче, но трябва да внимава с новия си приятел. "Сигурна съм, че досега тя е усвоила способността да вижда кой наистина е до нея - и кой просто я използва", допълва Мая, пише ET Canada.