Турнето на Тейлър Суифт - Eras Tour, продължава с пълна сила в САЩ, като вече определено можем да го определим като разтърсващо.

Тейлър Суифт земетресението - концертите от Eras Tour, заради които певицита си спечели прякор

Когато концертите на Тейлър Суифт карат земята да се тресе

Песни, танци и сеизмична активност

Поне ако вярваме на сеизмолозите, които са отчели необичайна земна активност на два от концертите ѝ. Към момента всички прогнози са, че турнето може да се окаже най-печелившото в историята от гледна точка на приходи.

И това явно се е отразило окриляващо на Тейлър Суифт, защото е решила да даде огромен бонус на шофьорите на тировете и камиони, с които се превозват реквизитите и всичко необходимо за всеки един от концертите.

Твърденията са, че в екипа на Суифт има около 50 шофьори и всеки един от тях ще получи бонус в размер на 100 000 долара. Според източници на TMZ, това означава, че изпълнителката ще раздаде бонуси в общ размер на 5 милиона долара и то само на шофьорите.

Тейлър Суифт на турне - колко милиона е спечелила до момента от The Eras Tour

Колко милиона е спечелила до момента Тейлър Суифт от турнето си

Никой не може да спре изпълнителката

Но не само те са разбрали колко щедра е Тейлър Суифт, защото твърденията са, че бонуси са получили целият бенд, танцьорите, гримьорите и стилистите, участвали в турнето. Не е ясно каква сума са получили те, но източници твърдят, че бонусът е бил много щедър, пише New York Post.