През юни тази година американската тенисистка Винъс Уилямс претърпя катастрофа, която отне живота на 78-годишен мъж. Месеци по-късно адвокатите ѝ протакват насрочването на дата за изслушване, пише DailyMail.

Автомобилната катастрофа причини сериозни наранявания на Джером Барсън, който няколко дни по-късно почина от тях. Адвокатът на семейство Барсън е направил няколко несполучливи опита да се свърже с представителите на Винъс Уилямс, за да определят дата за изслушване по образувалото се дело.

Наскоро 37-годишната тенисистка обяви, че в инцидента е била замесена и трета кола, която е отнела предимството ѝ на пътя. Именно по нейна вина се е стигнало и до фаталния инцидент. Адвокатът на Уилямс твърди, че тя е навлязла в кръстовището на зелен сигнал и няма вина за катастрофата.

От своя страна семейството на починалия при инцидента Джером Барсън смята, че в момента на катастрофата тенисистката е използвала телефона си, което е довело до разсейването й. Разбира се, адвокатът на по-голямата от сестрите Уилямс отхвърли подобни твърдения.