От няколко месеца се носят слухове, че Виктория Бекъм има известни търкания със съпругата на сина си. Никола Пелц реши да хвърли малко светлина по въпроса, като преди време изрази пред Variety предположенията си, че всички тези слухове за вражда с Виктория Бекъм са тръгнали покрай сватбата им. И по-точно, защото булчинската ѝ рокля не е била дело на майката на Бруклин.

Никола Пелц, Виктория Бекъм, Бруклин Бекъм и има ли наистина вражда между двете

Истината за враждата между Никола Пелц и Виктория Бекъм

Ето какво се е случило около сватбата

Оказа се, че наистина е имало план Никола да облече рокля, която е по дизайн на Виктория. Всъщност, и двете много са искали това да се случи. Пелц казва, че няколко месеца преди сватбата Виктория Бекъм и осъзнала, че ателието ѝ няма да успее да се справи с тази задача и двете са се разбрали, че е най-добре Никола да се довери на бранд по нейно желание.

Въпреки обясненията на Никола, която се постара да убеди всички, че двете страшно много се разбират, през последните месеци правеше впечатление липсата на Бруклин и Никола по време на семейните сбирки на семейство Бекъм. Преди сватбата Бруклин и Никола често гостуваха при Дейвид и Виктория, но от качените кадри в Instagram напоследък ясно се вижда, че младото семейство предпочита да спазва известна дистанция. Никола и Бруклин дори не посетиха Бекъм за Коледа. А това намирисва на развалени отношения.

Сякаш да опровергае това, което всички си мислим, а именно, че свекървата не се разбира със снаха си, Виктория Бекъм използва социалните мрежи, за да направи мил жест към жената на сина ѝ.

Селена Гомес, Никола Пелц, Бруклин Бекъм, Брад Пелц, новогодишната им ваканция и слуховете за новата връзка на певицата

Селна Гомес, Никола Пелц и Бруклин Бекъм - тройка или нещо повече

Слуховете за изненадващото приятелство помежду им

Никола Пелц имаше рожден ден вчера, 9 януари. Тя стана на 28 години, а Виктория не пропусна да я поздрави. Бившата певица сподели тяхна обща снимка, като написа: "Честит Рожден Ден, Никола Ан Пелц Бекъм. Надявам се, че имаш прекрасен ден."

От своя страна Никола отвърна с дипломатичен тон, точно като свекърва си, като в отговор написа: "Благодаря ти толкова много." Дали тази размяна на любезности означава затопляне на отношенията или е само за "замазване на очите", предстои да разберем скоро.