По време на Седмицата на модата в Лондон Виктория Бекъм представи новата си модна колекция пролет-лято. Самата тя я определи като като микс от контрасти и ярки цветове, които обожава, като спомена, че е наблегнала на съчетанията между костюми и рокли.

След като вече 10 години успешно развива своя моден бранд, Виктория Бекъм обяви, че предстои бизнесът ѝ да се разрасне. Дизайнерката планува да пусне и линия за красота със своето име.

По време на представянето на първия ред в публиката бяха съпругът й - Дейвид Бекъм, заедно с четирите им деца. До тях бе беше седнала и главната редакторка на Vogue - Ана Уинтър.

Въпреки прекрасната нова колекция на Виктория, това, което направи впечатление на много от феновете на семейство Бекъм, не се оказаха дрехите, а отсъствието на един човек - моделът Хана Крос, с която ходи Бруклин Бекъм.

Липсата на модела може да се обясни със спекулациите, че двамата вече не са заедно. Редица таблоидни издания в последните седмици не спират да пишат за скандалите помежду им, които са довели до неизбежната им раздяла.

Дейвид Бекъм, Бруклин Бекъм и защо футболистът е против връзката на сина си с Хана Крос

Семейство Бекъм срещу Хана Крос

Защо Дейвид и Виктория вече не харесват любимата на Бруклин