Минаха близо две години от трагичния инцидент, в който живота си загубиха Каби Брайънт и дъщеря му Джиана. А вдовицата на баскетболиста Ванеса продължава да търси истината чрез съдебни дела и преживява кошмара отново и отново десетки пъти.

Коби Брайънт, закупуването на BodyArmor от The Coca-Cola Company и как това му донесе 400 милиона долара

Как бизнес решенията на Коби Брайън продължават да му донасят милиони

Бизнес нюхът на баскетболистът също е бил на ниво

Скоро след катастрофата с хеликоптер стана ясно, че някои от пристигналите на мястото полицаи сa направили близки кадри, на които вероятно се виждат и телата на загиналите. За това веднага бе уведомен и съдът, но сега Ванеса отново повдига темата, защото страховете й стават все по-силни.

Вдовицата е заявила пред съда, че продължава да получава закани, че кадри на мъртвите й съпруг и дъщеря ще бъдат разпространени в публичното пространство. А това, че знае, че подобни ужасни снимки са "някъде там", я кара да живее в "непрекъснат страх и тревожност". В следствие на тях тя има проблеми със съня и депресивни състояния.

Снимка 556460

Източник: GettyImages

Ванеса също така разкрива, че с очите си е виждала една от снимките на тялото на покойния си мъж и тя дори е излизала при търсене в Google, когато се напише неговото име. Но по-голямото й притеснение, че децата й един ден може да попаднат на тези снимки, предава Daily Mail.

Вдовицата на баскетболиста не крие и голямото си разочарование от факта, че представители на органите на реда са си позволили да направят снимки и да си ги запазят като "сувенири", като впоследствие те са станали притежание на около 20 души, твърди тя пред съда.

Коби Брайънт, Лос Анджелис Лейкърс и как от клуба почетоха рождения му ден

Как Лейкърс почетоха рождения ден на Коби Брайънт

Мамбата няма да бъде забравен

"До края на живота ми ще се случат едно от тези две неща - или снимки на мъртвите тела на съпруга и дъщеря ми ще станат вайръл в интернет, или аз ще живее в непрекъснат страх, че това може да се случи", заключва огорчената госпожа Брайънт.