Докато в първия епизод на втори сезон на "Ергенът" видяхме представянето и визитките на участничките, едва във вчерашния втори епизод успяхме да добием и известна представя за някои от тях.

"Ергенът" 2, Евгени Генчев и какво се случи във втори епизод на риалити шоуто

Трите изненади във втория епизод на "Ергенът"

Евгени покани първо момиче на среща

Валерия Георгиева например бе първата дама, която Евгени покани на среща. И то каква среща само - на яхта. И докато всички все още се чудят ще успее ли да задържи вниманието на Евгени, тя успя да прикове вниманието на всички към себе си - в Instagram, разбира се.

Последният пост на модела там се състои от три снимки, на които тя е без дрехи насред гората и снега в компанията на вълка Черок. От описанието към кадрите пък разбираме, че с тях Валерия иска да привлече вниманието към една кауза.

Тя пише, че не може да разбере "какво удоволствие може да изпита човек, носейки чужда кожа, заради която невинни животни плащат с живота си". И отказва да приеме, че живее сред жестоки хора, които се възползват от беззащитните животни.

"Всъщност те крещят, но без думи, знаете ли? Крещят, докато ги дерат, за да им вземат единственото, което притежават - кожата и живота им!"

анкета

Кои от риалити предаванията гледате?

Виж резултати

"Ергенът" 13.8%

"Един за друг" 7.1%

"Като две капки вода" 19.8%

Hell's Kitchen България 12.6%

Survivor 7.9%

Нито едно, нямам време за глупости 38.7%

Валерия пояснява, че заедно с Черок са заснели фотосесията в подкрепа на Европейската инициатива за забрана на ценни кожи. "Откажете се заради Черок, който можеше да лежи до мен одран, заради всички норки, чинчили и лисици, които стават жертва на тази жестока индустрия!"

Моделът е на мнение, че ничия болка и страдание не могат да направят даден човек красив отвън, ако той е грозен отвътре. И призовава всеки да носи собствената си кожа, както и желаещите да подпишат петиция за забраната на ценни кожи.

Наум Шопов, "Ергенът" и какво мисли водещият за предаването

Какво мисли Наум Шопов за втория сезон на "Ергенът"

Нагласени ли са скандалите в предаването

Ние пък не се изненадваме толкова от поведението на Валерия, защото за любовта й към животните ни бе загатнато и във втори епизод на "Ергенът 2", в който стана ясно, че тя не консумира животински продукти.