Както и се очакваше, новият сезон на "Ергенът" започна с много страсти и емоции. Макар още в първи епизод една от участничките - Паолина, да напусна състезанието, истинските неочаквани обрати тепърва предстоят.

Наум Шопов, "Ергенът" и какво мисли водещият за предаването

Какво мисли Наум Шопов за втория сезон на "Ергенът"

Нагласени ли са скандалите в предаването

В епизод 2 Евгени избра да покани на първа среща Валерия. На яхта сред спиращата дъха красота двамата преживяха наистина романтични часове и научиха повече един за друг. Дали обаче крехкият модел ще успее да задържи за дълго вниманието на ергена?

Истинското шоу започна по-късно, когато момичетата бяха разделени на два отбора за първите си "Любовни войни". За едни битката с пукането на балоните беше забавление, докато за други се превърна в истински бой, а някои си тръгнаха с драскотини.

Изгубилият отбор трябваше да се примири с вечер без Евгени, докато победителките имаха шанса да се срещнат с него в романтичната обстановка на градината. Една обаче беше жената, която ергенът пожела да види два пъти за една вечер - Айлин.

Още две бяха изненадите във втория епизод. Евгени се появи с нова прическа, която всички определиха като "много секси". И взе решение да не отпраща никое от момичетата в "Церемонията на розата", за да може да опознае всички по-добре.

Изненади ни очакват и в епизода тази вечер, в който участничките не само ще бъдат твърде крайни в изказванията си, но и ще се стигне до съвсем истински... бой.

Следващият епизод на "Ергенът" е тази вечер, 23 февруари, от 21 ч. по bTV