В последния месец на миналата година Валентина Каролева и съпругът ѝ Александър решиха да зарадват феновете си с новината, че ще стават родители за втори път.

Валентина Каролева, "Доза Щастие", HBO GO, българските филми и животът им след киното

„Доза Щастие“ – най-голямото предизвикателство за Валентина Каролева

Каква е съдбата на българските филми след премиерата им по кината

И всичко това се случи само няколко месеца преди Изабела, първородната им дъщеря, да навърши три години. Всеки, който следва актрисата от "Доза щастие" в социалните мрежи, знае, че тя се опитва да представя не само розовата страна от ежедневието и живота си.

Сега отново от профила ѝ в Instagram разбираме и как протича втората бременност. Валентина Каролева публикува две свои доста различни снимки и към тях поясни, че всички (включително и тя) очакват "на всички снимки да сме готини кифли със сладки коремчета (1-ва снимка), вместо разплути слончета, които ядат junk food like crazy(2-ра снимка)".

Актрисата пише, че бременността не се състои само от красиви моменти. Затова и тя споделя някои от "приятните екстри", през които преминава. И в този списък намираме неща като болки в гърба и таза, запек и поява на пъпки и окосмение по лицето и тялото.

И това не е всичко, защото Каролева допълва, че за нея е мит, че честото ходене по малка нужда е само в края на бременността, защото при нея това е факт първия триместър. И разбира се, ритниците на бебето, които понякога попадат в ребрата или пък пикочния мехур.

Валентина Каролева завършва с пояснението, че казва всички тези неща, защото иска да сподели с хората, че бременността не е само цветя и рози.