Само преди няколко дни Валентина Каролева реши да сподели някои от "екстрите", които вървят ръка за ръка с бременността, за да знаят всички бъдещи майки, че не всичко е цветя и рози.

Валентина Каролева, втората ѝ бременност и какво споделя за нея актрисата

Какво има да каже Валентина Каролева за бременността

Актрисата иска хората да знаят, че не всичко е прекрасно

От профила на актрисата в Instagram разбираме, че през изминалата седмица е станала майка за втори път. Каролева сподели няколко снимки, на които виждаме новороденият ѝ син, дъщеря ѝ Бела и съпругът ѝ Александър.

От описанието под поста разбираме, че раждането на Виктор Данаил се е състояло на шести април, което е било няколко дни след термина. И е било голямо чакане, според Валентина, която съветва бъдещите майки да не се хващат много за термина и да разчитат, че раждането ще се случи по план.

Актрисата пояснява също така и как са избрали името на малкия. Тя пише, че част от приятелите им не са реагирали добре на идеята с двете имена, но пък тя насърчава всички родители да не се съобразяват с нормите, а кръщават децата си така, както мислят за добре.

"Като даваме имена на децата, като че ли им даваме и вълшебните сили", пише още Валентина Каролева, като пояснява и символиката зад името на сина си. "Виктор - победител; Данаил - Бог е моят съдия! Малък наш сине, вярвам, че ще побеждаваш нежно във всичко, осланяйки се на Господа."