Сигурни сме, че не сме единствените, които харесват Уил Смит. Почти няма филм с негово участие, който да не сме изгледали.

Уилоу Смит, Facebook Watch, Red Table Talk и какво мисли дъщерята на Уил Смит за моногамията

Какво мисли дъщерята на Уил Смит за моногамията

Уилоу Смит има какво да ни каже

Семейството на Смит също е много симпатично и ги следим с интерес. Съпругата му Джейда Пинкет Смит има собствено предаване, наречено Red Table Talk, което можем да гледаме във Facebook Watch.

Именно там тя и Уил споделиха какви проблеми е имал синът им - Джейдън Смит. Както добре знаем, 21-годишният младеж има няколко филма зад гърба си, но в момента се е концентрирал върху музикалните си изяви.

Според родителите му обаче, Джейдън е имал сериозни проблеми с начина, по който се храни. Основната причина е била, че е бил решил да стане веган. А заради натоварения си график не е успявал да си набавя достатъчно протеин.

Уил и Джейда Пинкет Смит са били много притеснени за здравето на сина им, защото от думите им става ясно, че Джейдън е изглеждал много отслабнал и под очите му са се появили тъмни кръгове.

The Council, Уил Смит, Netflix и новата роля на актьора

Уил Смит става недосегаем

The Council ще бъде задължителен за гледане

Самият Джейдън Смит признава, че е имало период, в който се е хранил по два пъти на ден, дори само по веднъж. Разбрал е, че има проблем, когато е бил в Австралия и се е наложило да го приемат в болница заради силен световъртеж, пише CNN.