Меган и Томас Маркъл може да не са в никак добри отношения в последните години, но очевидно бащата на херцогинята все има какво да научи от нея и да го приложи на практика.

Принц Хари, Меган Маркъл и смята ли ги Томас Маркъл за добри родители на Арчи и Лилибет Даяна

Добри родители ли са Хари и Меган

Зависи кого питаме

Преди дни стана ясно, че Томас Маркъл ще съди медийна компания за папарашките снимките, които му бяха направени и публикувани дни преди сватбата на Хари и Меган. Той вече е подал документи в съда в Лос Анджелис срещу фото агенцията Coleman-Rayner.

Според документи по делото, тя е нарушила договора, който са имали, като не му е изпратила за предварително одобрение кадрите, които се появиха в медийното пространство и обиколиха света през 2018 г. На тях видяхме господин Маркъл да тренира, да му взимат мерки за дрехи и да чете книга в кафене.

Той твърди също така, че не му е било платено за използването на кадри в стил охранителна камера. Не е получил пари и по клаузата, че "30% от всички бъдещи продажби от изображения, заснети по този договор", отиват при него.

Тoмас Маркъл обаче стига много по-далеч и обвинява медийната агенция, че в резултат на нейните действия е претърпял "2 сърдечни удара, световен срам и подигравки, докато загубих връзката си с дъщеря ми Меган и зет ми принц Хари".

Именно заради всичко това, сега той иска милион долара обезщетение. От подадения иск пък става ясно, че бащата на Меган няма нает адвокат и се представлява сам през съда, което поставя под въпрос успеха на иска му. Нищо чудно дори да се окаже подсъдим в друго дело за клевета, смятат запознати, цитирани от USA Today.

Меган Маркъл, Томас Маркъл и делото, което бащата на херцогинята на Съсекс е завел

Бащата на Меган ще я съди

Кой кого този път

Очевидно това е поредният отчаян опит на Томас Маркъл да извлече някакви финансови дивиденти от ситуацията, в която се намира. Докато дъщеря му бе част от кралския двор, не успя да измъкне нито долар от нея, а шансовете това да се случи, след като тя вече е свободна и независима, клонят към нула. Но надали ще го огрее и с това дело.