След трите си развода Том Круз е доста потаен относно личния си живот. Последно името му беше свързано с това на Елсина Хайрова, но връзката му с рускинята не продължи дълго и сега той отново е съсредоточен върху киното.

Сури Круз - как дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отрича от баща си

Как дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отрече от баща си

Какво направи, като навърши 18

Последното обаче не му пречи да има съвсем ясна визия коя жена смята за своята идеална половинка. А тя не е коя да е, а друга холивудска знаменитост - Анджелина Джоли.

61-годишният актьор от "Мисията невъзможна" неколкократно е показвал афинитета си към 48-годишната бивша съпруга на Брад Пит, твърдят източници на Heat Magazine. "В последните години те няколко пъти обсъждат възможността да работят заедно, просто трябва да се появи подходящ проект."

Снимка 625967

Източник: GettyImages

Според въпросните източници напоследък Джоли е "по-отворена" да го опознае и като човек. Самият Круз пък й се възхищава за това че е силна, впечатляваща жена, която никога не се е съобразявала с очакванията на Холивуд.

Друга допирна точка между двамата е, че са знаменитости и са наясно с всички плюсове и минуси, които идват с това. "Плановете му са да я убеди да работи с него, а след това ще я ухажва," коментират още запознатите.

Снимка 655153

Източник: GettyImages

Анджелина Джоли има три брака зад гърба си - с Джони Лий Милър, Били Боб Торнтън и Брад Пит. Том Круз също - с Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс. Което е поредното общо нещо между двамата.