През изминалия уикенд във Флорида бе по-горещо от обичайното, защото се проведе Гран при на Маями. И както обикновено по трибуните бе точно толкова интересно, колкото и на пистата.

Гран при на Маями събра Джеф Безос и Илон Мъск на едно място

Какво събра Джеф Безос и Илон Мъск на едно място

Страстта към високите скорости

Обичайно за подобен тип събития, редица известни личности не пропуснаха да наблюдават на живо състезанието от F1. Илон Мъск, Джеф Безос, Майкъл Джордан, Роджър Федерер, Серина Уилямс и още куп звезди гледаха как Макс Верстапен печели Гран при на Маями.

Сред присъстващите бе и Том Круз, който се очакваше да бъде в Лондон за коронацията на крал Чарлз. Вместо това актьорът реши да изпрати специално записано видео поздравление за новия крал на Великобритания, а физически да бъде в Маями.

Там той не само се е забавлявал в компанията на Шакира, но и се е опитал да бъде част от екшъна във F1. Оборудван със специални слушалки и ръкавици Том Круз е участвал в смяната на една от гумите на болид на Mercedes.

От видеото, разпространено в социалните мрежи, се вижда как Круз е доста изненадан от скоростта и лекотата, с която се случва целият процес.