Моника Белучи и Венсан Касел са разведени от 2013 г. и всеки продължи по своя път в живота. Но професията им продължава да бъде тяхната допирна точка, заради която двамата преди дни се оказаха по едно и също време на едно и също място, и то цели два пъти.

Един от филмите, представен на кинофестивала във Венеция, е продължението на "Необратимо" от 2002 г., в който Белучи и Касел си партнират.

Бившите съпрузи се появиха на червения килим и на пресконференция по повод премиерата в компанията на режисьора Гаспър Ное.

Снимка 441141

Източник: GettyImages

Това, което веднага ни прави впечатление от снимките, е, че Моника и Венсан се опитват да спазват възможно най-голяма дистанция помежду си.

Снимка 441140

Източник: GettyImages

Те гледат най-вече към обективите и рядко един към друг, и си личи, че не им е особено удобно да са толкова близо един до друг.

Снимка 441139

Източник: GettyImages

Това тяхно хладно поведение може да изглежда странно на фона на твърденията, че двамата са успели да запазят добри отношения. Но е ясно, че Касел вече има очи само за една жена и това е настоящата му съпруга Тина Кунаки.

Снимка 441145

Източник: GettyImages

Венсан Касел, Тина Кунаки и годишнината от сватбата им

Какво празнуват Венсан Касел и Тина Кунаки

Влюбени и щастливи

Моделът, който преди няколко месеца го дари с дъщеричка, също мина по червения килим във Венеция. Двамата с Венсан бяха гости на премиерата на филма на Роман Полански "Офицер и шпионин", пише Daily Mail.