Втората съпруга на Венсан Касел - Тина Кунаки, е страхотна красавица и няма две мнения по този въпрос. Сексапилната французойка, която е 30 години по-млада от актьора, е модел и често обича да провокира феновете си с предизвикателни снимки в Instagram - я от някоя почивка, я от някоя фотосесия.

Няма и година, откакто Тина стана майка, но заради работата си, тя бързо успя да влезе във форма. Само преди месец тя сподели горещи снимки от почивката си в Бразилия, където изкара няколко седмици в отсъствието на Венсан Касел.

Сега сексапилният модел отново ни провокира с нова доза морски приключения. Този път освен с типичните снимки по бански, които редовно споделя, Тина ни заинтригува и с един по-специален кадър. Причината за интереса ни е, че позира гола.

Екзотичната красавица все пак оставя въображението ни да се развихри, защото с краката си е покрила най-интимните си части, които навярно почти всеки от последователите ѝ бленува.

Тази привилегия за момента обаче има само Венсан Касел. На нас ни остава само гледаме и да си представяме какво точно крие Тина Кунаки.

Тина Кунаки и още снимки от почивката ѝ в Бразилия

С кого се гушка Тина Кунаки в Бразилия

Не е Венсан Касел